Even voorstellen

Mijn naam is Selina Straatman. Ik ben aangesloten bij brancheorganisatie Provoet. Mijn Pedicurepraktijk is sinds 2009 gevestigd in Amstelveen waar ik enkele dagen in de week mijn klanten ontvang. Naast mijn praktijk ben ik ook nog parttime bezig als tandartsassistente. In de praktijk aan huis verzorg ik alle behandelingen op de eerste etage van de woning.

Er wordt gewerkt met de modernste technieken. Dit houdt onder andere in dat er gebruik wordt gemaakt wordt van de pedicuremotor op basis van nattechniek. U ondergaat hierdoor een pijnloze en ook hygiënische behandeling. Tevens werk ik volgens de beroepscode van de voetverzorging, dit houdt in dat er hygiënisch, veilig en milieubewust wordt gewerkt.

Vanzelfsprekend houd ik mij als Provoet pedicure op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de voetverzorging door het lezen van vakbladen, het bijwonen van lezingen en door het volgen van gespecialiseerde cursussen.

Het is belangrijk dat u zich wendt tot een deskundige pedicure voor een behandeling en de juiste middelen, maar ook voor een goed advies.

Pedicurepraktijk Selina Straatman in Amstelveen wil u graag verwelkomen als nieuwe klant.

Voor een afspraak kunt u bellen naar 06-16002268

Aangesloten bij Provoet

Pedicurepraktijk Selina Straatman in Amstelveen is aangesloten bij Provoet. Zo bent u altijd verzekerd van professionele voetverzorging.